Evenementen

Evenement details:

 • vr
  03
  jul
  2015
  zo
  05
  jul
  2015

  Tentenkamp

  Drentsehof Alblasserdam

  Op vrijdag 03 juli gaan we de Drentsehof weer ombouwen voor ons jaarlijkse tentenkamp.

  Vanaf vrijdagmiddag 14:30uur worden alle kinderen (of ouders natuurlijk) verwacht voor het opzetten van de tenten. Natuurlijk mag je je eigen tent meenemen, maar we hebben jammer genoeg niet genoeg plaats voor grote bungalowtenten.

  Inmiddels heeft de vereniging zelf een aantal tenten aan kunnen schaffen, dus indien het aantal deelnemers niet te groot wordt, kunnen we alle kinderen voorzien van een slaapplaats in een verenigingstent. Als je toch met je eigen tentje wilt komen, kan dit alleen in overleg met Lida Bijl, in verband met de ruimte op het veld.

  Tijdens het tentenkamp gaan we natuurlijk weer de kinderbingo houden, diverse spelletjes spelen en lekker eten.

   

  Dit jaar gaan we de bonte avond iets anders invullen als wat jullie van ons gewend zijn.

  We houden namelijk ook op zaterdagavond 04-07-2015 de: buurtbarbecue

  Omdat we dit jaar voor de buurtbarbecue géén inschrijfkosten vragen van leden van onze vereniging (voor niet leden zijn de kosten voor deze barbecue EUR 5,00 p.p.), houden we tijdens deze bonte/ barbecue avond een verloting met leuke prijzen om deze avond en het tentenkamp te kunnen bekostigen.

  De bonte avond/barbecue is vanaf 18:00 uur. Wij hopen dat veel kinderen en/of ouders/verzorgers, maar ook opa’s en/of oma’s, een optreden willen verzorgen, iedereen kan hier aan deelnemen!!!

  Inschrijfkosten voor dit tentenkamp zijn alleen van toepassing voor niet leden, EUR 15,00 per kind. Indien er plaats genoeg is, mag er altijd een vriendje of vriendinnetje meegenomen worden. Heb je zelf géén tent, geef dit dat bij je inschrijving door, zodat wij kunnen proberen een slaapplaats in een van de verenigingstenten te vinden. Wel moet je zelf zorgen voor een matras, luchtbed en beddengoed.

  Een inschrijfformulier wordt voor dit tentenkamp/barbecue aan alle leden verstuurd. 

  Op zondag 05 juli om 12:00uur is het tentenkamp weer afgelopen en worden alle tenten weer schoongemaakt, afgebroken en het veld weer in “oude” staat teruggebracht.

   

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *