Evenementen

Evenement details:

 • za
  06
  jun
  2015

  Voorjaarsbusreis naar Antwerpen

  03:00Opstap bij de Jeu de Boulesbaan

  Op verzoek van vele “busreisgangers” gaan we dit voorjaar weer naar Antwerpen.

  Antwerpen is de grootste stad van Vlaanderen en de belangrijkste havenstad van België. Antwerpen is daarnaast ook één van de populairste steden voor een dagje of een weekendje weg.

  De populariteit van Antwerpen zit hem in een zeer groot aantal facetten, die niet één twee drie samen te vatten zijn. Feit is dat de stad voor velen wat te bieden heeft en zelden verveelt. Hoewel de taal vrijwel hetzelfde is, ben je toch in het buitenland. Het maakt niet uit met welk doel je Antwerpen bezoekt. Op de een of andere manier weet de stad je altijd weer te pakken en te verbazen. Zeker als je je openstelt voor de onbekende plekken en probeert Antwerpen te ervaren in plaats van te bezoeken.

  Opgeven kan bij Lida Bijl vóór 23 mei 2015 de kosten voor deze busreis zijn EUR 15,00 p.p. voor leden, voor niet leden, zijn de kosten EUR 20,00 p.p..

  We vertrekken om 08:00 vanaf de Jeu de Boules baan aan de Plantageweg, uiteraard gaan we op de heenweg gezellig ergens een stop maken voor een bakje koffie/thee met iets lekkers. Om 18:00 gaan we weer huiswaarts.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *